Hinnasto | Optimust

Verkkosivujen muokkaus ja ylläpito, sekä hakukoneoptimointi on hinnaltaan vaikea määritellä suoraan. Lopulliseen hintaan vaikuttaa moni asia. Alla on listattuna joitain asioita, mitä kannattaa ottaa huomioon pohtiessa lopullista budjettia. Lista ei ole millään tavoin tyhjentävä, mutta muutama esimerkki, mitä kannattaa miettiä. Tarkoituksenamme olisi auttaa Sinua jatkossa huolehtimaan hyvin pitkälti itse näistä asioista, kunnes saat kassavirtasi siihen kuntoon, että voit alkaa maksamaan jatkuvasta palvelusta. Toki kauttamme saa myös jatkuvaa ylläpitopalvelua, täysin sopimuksen mukaan.

Verkkosivut täytyy luonnollisesti hostata jonkun palvelun kautta. Itse suosin Domainhotelli Oy:n palveluita selkeän ja edullisen hinnoittelun, sekä luotettavien palveluiden takia.

Huom. Suosin itse WordPress -alustaa, koska alkuvaikeuksien jälkeen, sen käyttö ja ylläpito on hyvin monipuolista, mutta helppoa. Netti on pullollaan erilaisia julkaisualustoja, jotka loistavat helppoudellaan, mutta usein myös halutut ominaisuudet kaatuvat käyttäjän rajoitettuihin muokkausmahdollisuuksiin. WordPress on lisäosiensa kautta muokattavissa helposti juuri sellaiseksi, mitä asiakas toivoo. WordPress mahdollistaa helppojen ja uniikkien sivujen tekemisen muokattavien teemojen avustuksella.

Uudet verkkosivut

Verkkosivujen muokkaus ja ylläpito

Hakukoneoptimointi

Hintaesimerkkejä projekti- ja jatkuvaluonteisista töistä, hinnat sis. alv.

Sisältää perusasetukset, kuten sivujen hakukoneessa näkyvän otsikon ja lyhyen sisältöselostuksen tekemisen halutuille hakusanoille. Sisältöjen tarkistus ja ohjeistus tarvittaville muutoksille sisällössä, kuten kuvien ja linkkien lisäämiselle ja ohjeita halutun hakusanan käyttöön sisällössä. Sisällön varsinainen tuottaminen erillisen hinnaston mukaan (pienet muutokset mahdollisia ilman lisäkustannuksia). Tarvittavien lisäosien asentaminen omatoimiseen hakukoneoptimointiin. Työaika noin 3h.

HINTA: ~120€

Tähän lisäksi laajempi opastus varsinaisiin toimenpiteisiin esimerkiksi 2h tuntihinnaston mukaan.

Sisältää esim. hakukoneoptimoinnin tilan tarkistuksen, varmuuskopiointi ja lisäosien ja pääohjelman päivittämisen. Pienet muutokset hakukoneoptimointiin kuuluu hintaan, mutta isot muutokset, esimerkiksi laajat muutokset Googlen hakukoneen algoritmissa erillisen hinnaston mukaan. Hinta määräytyy sovitun mukaisten tehtävien perusteella ja vain oikeasti suoritettujen töiden periaatteella. Jos ei tarvitse kuin tarkistaa tilanne (esim. 15min ajassa), laskutetaan vain 10€ + alv. Halutessasi saat kuukausittain raportin tehdyistä töistä (excel -taulukko) aikamäärineen sähköpostiisi.

HINTA: ~10 – 100€ / kk

Lopullinen hinta määräytyy tietenkin haluttujen palveluiden perusteella.

Sisältää verkkosivujen ulkonäön suunnittelun asiakkaan kanssa, teeman valinnan ja tarvittavien lisäosien asentamisen. Sisällön tuottaminen on vaikea hinnoitella yleismallisesti, joten se tehdään erillisen sopimuksen mukaan. Hinta sisältää kuitenkin haluttujen hakusanojen perusteella tehtävän hakukoneoptimoinnin perusasetukset ja ohjeistuksen hakusanojen käyttöön sisältöä tuottaessa. Hinta sisältää myös varmuuskopioinnin ja päivitysten asetukset. Logon suunnittelu voidaan toteuttaa halutessasi yhteistyökumppanin kautta.

Hinta: alkaen 250€ + sisältö

Lopullinen hinta määräytyy tietenkin haluttujen palveluiden perusteella.

Jos tarvitset domainin ja verkkosivuillesi hostauksen (webhotelli tmv.), voidaan niiden hankkinnasta sopia erikseen. Näiden hankita ei lähtökohtaisesti kestä kauan (noin. 1-1½h), niiden varsinainen hinta kuitenkin määräytyy haluttujen palveluiden ja palveluiden toimittajan perusteella.

Esimerkiksi Domainhotelli Oy (hinnat sis. alv):

  • .fi -päätteinen domain 9€ / vuosi
  • “3 Tähden webhotelli” – Ensimmäinen vuosi 24€ ja tulevaisuudessa 50€ / vuosi.

– 25 sähköpostitiliä
– 250Gt/kk liikennöinti

Klikkaa alta löytyvää Domainhotelli Oy:n logoa nähdäksesi ajantasaiset hinnat ja tarjoukset!